I tre veckor har jag haft henne nu, världens mest underbara häst. Jag “hittade” Luna i Stockholm i en annons, jag föll direkt för henne och det kändes som annonsen var skriven till mig. Röntgen och besiktning gick bra så vi sträckkörde upp till Stockholm och hämtade hem henne, hon är en av de mysigaste hästarna jag träffat. Hon är min nya “Ulana” smiley, måtte hon nu hålla och inte bli för mycket skadad. Jag har ju haft lite otur med några av mina hästar och inte minst då Ulana. Luna är fantastisk att rida ut på och saknar inte helt talang i varken dressyr eller hoppning. Nåja hoppat har jag väl egentligen inte gjort ännu, vi har bara skuttat över några kryss än så länge. En av de veckor hon varit hos oss var vi ju på semester i Kroatien.

Igårkväll var vi vid havet tillsammans med Lovisa och Dior. En ljuvlig kväll med glada hästar. Luna älskade det och slog vilt med framhoven i vattnet, men i övrigt så fantastiskt mjuk, fin och lydig.