Snart är kattungarna 6 veckor och såklart bedårande, det är dags att fota dom och lägga ut bilder här. Det blev tre stycken ungar och troligtvis två hanar som båda är bruna mitted. En är hona och brun colorpoint, henne tror jag att jag behåller själv. Äntligen får jag en Dala Gård´s katt själv :).

Äldsta dottern har åkt på ridläger och ska vara borta en vecka. Hon har Bessan med sig, kanske kör vi dit Dior efter halva veckan så båda får jobba ordentligt. Jag älskar verkligen dom ponnyerna, alltid pigga, glada och positiva till allt vi utsätter dom för. Dior måste säljas i år då Lovisa har vuxit väldigt och numera är lite väl lång på honom. Det stör hans balans i hoppningen. Han har annars fantastiskt mycket kapacitet och kommer gå långt med rätt matchning. Sofia fortsätter att rida Bess och satsar på new-forest SM i sommar. Det kan bli en kul tävling.