Puh vad nervöst det var, alltid nervöst att få hem en ny häst men denna gången hade vi ju inte ens träffat henne. Hon kom från Irland med lastbil igår, en nätt liten resa på nästan tre dygn. Det brukar ta rätt hårt på hästarna att resa så långt. Sofia tävlade på Varbergs summer horse show och då kom hon naturligtvis under tiden tävlingarna pågick så vi fick formera oss för att lösa hämtning och lämning av hästar. Tur att barnens tränare Helen var med, det var förresten också hon som hittat denna ponnyn till oss. Vi tror och hoppas att det är en PERFECT MATCH, hon har öga för ponnyer och vet nu efter ett par år vad vi vill ha :). Helen hade också en ponny med på transporten så vi hjälptes åt. När jag fick se henne var det kärlek vid första ögonkastet, en såå vacker ponny. Hon hade klarat resan fint, och stod jättefint och stilla i vår transport också. Nu är hon hemma och vi ser jättemycket fram emot att få lära känna henne. Förresten hon kallas numera Barbie smiley.

Hon är renrasig klass 1 bedömd connemara, 5 år gammal.

Perfect Match
2011
I love you Melody – Murphys Match