De två kattungar som var till salu är nu sålda och har flyttat till nya helt fantastiska hem. Lilla Chanel är kvar hos oss, jisses vilket litet busfrö hon är – barnen nästan slåss om att få vara med henne. Nu går det inte att sova med fötterna utanför täcket om hon är i närheten för då sitter hon garanterat som en länk runt fotensmiley.

Vi har funderingar på att låta Eve flytta till ett lugnare hem, det är ett svårt beslut för vi älskar naturligtvis vår katt. Men, ska vi ha uppfödning kan vi inte samla på katter och vi är ganska övertygade om att hon skulle vilja ha det lite lugnare omkring sig. Här är mycket människor och andra djur. Hon är visserligen den som kommer bäst överens med Zelda, d v s de bryr sig inte om varandra. Men hon flyttar bara om vi hittar rätt hem till henne och jag behåller ägarskapet sålänge tills vi är övertygade om att hon trivs.

Ja vi är nog inte kloka, men det är en ny ponny på g in IGEN. En liten b-ponny på 5 år. Det är Johanna som gärna skulle vilja prova på att tävla lite, Reppe är för gammal för att ut på tävlingsbanan igen och dessutom får han inte det pga den medicin han får. Han flyttar dock aldrig härifrån, hans lilla medryttarinna kommer rida honom tre dagar/vecka under hösten och det tror jag blir lagom för honom.

Den nya ponnyn heter Samoa Spartacus och står i skrivande stund i lastbil på väg hit från Irland, en liten fuxtjej med ett blått öga. Vi har bara sett bilder och film på henne och hon ska vara väldigt snäll. Imorgon ska hon vara framme och då ska hon få några sköna vilodagar efter en jobbig resa. Box och hage står redo för att ta emot henne liksom hennes nya lilla ägarinna.