…det är så otroligt sorgligt och ledsamt. Vår älskade Knas finns inte mer och det gick så fort, ena sekunden låg han i soffan tillsammans med familjen och nästa stund finns han inte mer. Alla är såå ledsna då vi djupt älskar denna katt, han som funnits med oss på gården från allra första början. Han flyttade hit tillsammans med oss, vår hund Maja och vår första ragdoll Eve. Maja finns inte mer och Eve har flyttat till ett nytt hem. Knas var den mest underbara, vackra och sociala katt man kan tänka sig. Han hälsade alla välkomna som kom till gården, han fångade möss med så stor stolthet, han följde med oss på promenader, han låg i sängen och myste, han var så självklar. I Knas värld ägde han gården och lät oss andra bo här tillsammans med honom mot att han fick det bästa av liv. Det tror jag att han fick. Alla avgudade honom och han fick göra precis som han ville. Vi fick bo med honom i 10 år, i tisdags kväll blev han påkörd ute på bilvägen. Vi har aldrig sett att han gått så långt tidigare, men just den här olycksaliga kvällen gjorde han det och måste haft maximal otur. Han var en så klok och “streetsmart” katt. Jag hittade honom liggande på vägen när jag kom hem, då måste det precis ha hänt :(.

Usch, han skulle ju fått leva minst 6-7 år till med oss och hela tiden undrar vi nu vem som ska välkomna oss när vi kommer hem, när vi får gäster och vem ska springa in och ut i huset utan att kunna bestämma sig vart man ska vara, vem ska vi servera mat 20 ggr per dag. Det är så tomt.

Vackra fina älskade Knas!