…vem som ska ta över efter Knas. Faktiskt verkar det och känns som om han är tillbaka, om än med annan färg på rocken. Vi har hittat den mest fantastiska lilla kattunge man kan tänka sig och jag vill nu presentera….KOMPIS (eller Kompiz som barnen envisas med att det stavas :))

Jag hade letat ett bra tag efter en hankattunge, inte helt lätt att få tag i. Ett starkt önskemål var just denna fina gråa färgen (såklart en skimmelkatt ;)) och till slut så hittade jag honom i Ängelholm. De fick över 100 svar på annonsen om två kattungar och vi hade turen och lyckan att få köpa honom. Jag mötte upp familjen som också håller på med ponnyhoppning i Halmstad, då de var på väg till en ponnytävling och vi fann varandra direkt. Både jag och katten men även familjen som fött upp honom. Kompis är den mest mysiga, roliga, busiga och sociala kattunge man kan tänka sig.