Äntligen sommar, som tur är har familjen varit i Kroatien en vecka för sol och bad. En helt underbar resa! Nu är vi hemma igen och jobbar ett par veckor till innan ytterligare semester. I vår har det inte fötts så många djurungar som det brukar på gården, lite otur på några håll. Lammen kom som dom skulle och är vid det här laget ganska stora och rymmer i vanlig ordning från sin hage. Till nästa år hoppas vi kunna arrendera en ny hage som är helt fräsch för får. Man behöver byta bete emellanåt och mellan djurslag för att få bästa tillväxt och hålla nere parasiter. Men, jag försökte kläcka fram silkeskycklingar med riktigt dåligt resultat där ingen överlevde av dom som kläcktes fram, vår ragdoll avelshona blev aldrig dräktig men nu är hon parad igen så jag hoppas på att det tagit sig den här gången. Om inte, så kommer hon kastreras. Sen väntar vi på att Chanel ska paras, ska bara hitta en lämplig hane till henne. Sofias kanin Korall fick ungar men jag tror inte hon visste hur hon skulle ta hand om dom så alla dog direkt efter födseln. Hon är parad igen med vår egen Kanel, hoppas hon förstår bättre den här gången.

Så kan det vara…allt går inte alltid på räls med djuren.