Tiden har tickat på i en väldig fart. Kattungarna är redan 10 v och jag brukar ju få ut dem på annons när de är 8 v, men så blev det inte den här gången. Jag hoppas att dom kommer till varsitt fantastiskt hem (ja de får gärna flytta tillsammans också såklart). Det är Noblesse som är en blå colorpointhona och jag måste säga att jag tycker hon är helt fantastisk. Underbar päls, fina blå ögon och en jättefin profil. Jag är inget proffs på utställning på något sätt men hon tilltalar mig väldigt mycket (hade ju gärna behållit henne men vi har ju redan två egna). Hon är busig och pigg på upptåg, men samtidigt så är hon ju som en ragdoll ska vara; lugn och härligt slapp i kroppen.

Sen har vi Nougat som är en underbar brun mittedhane. Han är jättefin, har fina blå ögon och lite lugnare än sin syster. Han är stor och fin, har lika fin päls som henne. Han är inte helt korrekt tecknad då han har en liten vit fläck på nosen istället för en vit haka, plus en brun fläck på ena benet bak. Men det spelar ju inte någon som helst roll om man vill ha en underbar och gosig katt utan att springa på utställlning.

Jag är mycket nöjd med de här ungarna som är väldigt nära besläktade med mina tre senaste kullar. Fina i temperamentet och underbara att titta på (ja o gosa med såklart). De är uppvuxna med oss på landet, sin mamma, sin storasyster och vår bonnkattunge Kompiz (som är 6 mån och ser ut som en dinosaurie jämte de små ;)). Vi har hund i hemmet men de får aldrig träffa henne då hon är så himla stor och nog gärna skulle vilja bära dom i munnen.

Vid leverans är de omhuldade enligt konstens alla regler och har alla papper iordning (stamtavlor är på väg).

Pris 9500 kr